Zorg op Smaak in Dalen

Gezonde maaltijden aan huis!!

Over Zorg op Smaak

Zorg op Smaak valt onder de rubriek zorg en welzijn in Emmen.

Zorg op Smaak is een familiebedrijf die complete gezonde maaltijden aan huis bezorgen. Je hoeft zelf niet meer naar de winkel om boodschappen te doen en niet zelf meer te koken. De maaltijden van Zorg op Smaak zijn makkelijk op te warmen en zijn vrij van kunstmatige smaak- en geur- en kleurstoffen.

Na jaren gekookt te hebben voor een aantal zorgbedrijven en enkele senioren heeft Zorg en Smaak een aantal jaren besloten om uit te breiden. Er was steeds meer vraag naar gezonde en speciale maaltijden. Door deze uitbreiding levert Zorg op Smaak nu ook aan :

- Mensen die bewust willen eten

- Mensen die biologisch willen eten

- Vegetariërs

- Veganisten

- Senioren

- Studenten

- Tweeverdieners

- Mensen met een allergie

Zorg op Smaak hanteren geen contracten en hebben vaste prijzen. Een maaltijd kost €4,95 maar met een minimum afname van 3, per levering. Voor de soepen zijn de kosten €2,95 en voor de toetjes €1,45. Elke week kan er gekozen worden uit 13 verschillende soorten.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zorg op Smaak uit de rubriek zorg en welzijn uit Emmen is gevestigd aan de Vossebelt 28 in Dalen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57337015.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij Zorg op Smaak zijn o.a. :