Aanbieding brandblusser meterkast....!

Automatische brandblusser meterkast, wasdroger, motorruimte, opslagruimte, archiefruimte, ...

Aanbieding brandblusser meterkast....!

Automatische brandblusser om automatisch brand meterkast, wasdroger, CV te blussen. Brandblusser die bij detectie van overmatige hitte zichzelf zonder stroomvoorziening en zonder tussenkomst van personen activeert. Automatisch werkende brandblusser voor 24/7 brandpreventie, thuis en op kantoor. Een brand wordt met deze automatische blusser dus ook in de nachtelijke uren in de beginfase bestreden. Eenvoudig in gebruik, licht van gewicht en makkelijk verplaatsbaar.

Met meegeleverde schroef snel ophangen. Elders in uw woning of kantoor, buiten een brand gaande? Neem onze automatische blusser van de wand en werp deze in de brand. Het blusmiddel is ontworpen voor het blussen van brand binnen en buiten. Het blusmiddel wordt automatisch na zelf activatie op basis van micro verneveling over de brand verspreid, zonder kortsluiting te veroorzaken.

De goedkoopste universele automatische brandblusser voor brandpreventie meterkasten, CV-installaties, motorruimten van boten en overige denkbare toepassingen. Informatie over deze unieke blusser: https://www.sprayblusser.eu/product/23272/automatische-brandblusser-1-6m3

Geplaatst op maandag 5 februari 2018.

Over ...

Dit bericht is geschreven door .... Het bedrijf valt onder beveiliging uit Emmen. Trefwoorden van ... uit : .

Lees meer over ....