Als alles nog koek en ei is!

Bijzonder, wanneer we gaan trouwen, dat we er niet bij stilstaan wat ieders verwachtingen/doelen zijn.

Als alles nog koek en ei is!

ALS ALLES NOG KOEK EN EI IS!

Ik vind het prettig een doel te hebben, een richting waar ik naar toe wil. Voor mijn onderneming heb ik daarom een businessplan geschreven.

Regelmatig kijk ik met een objectieve blik naar mijn onderneming en naar de ontwikkelingen in de markt, zodat ik tijdig kan inspelen op veranderingen.

Bijzonder, wanneer we gaan trouwen, dat we er niet bij stilstaan wat ieders verwachtingen/doelen zijn.

Wanneer we gaan scheiden, worden verschillen in verwachtingen/doelen vaak pijnlijk zichtbaar, met als gevolg vervelende discussies en misschien zelfs een vechtscheiding.

Het is daarom verstandig, als alles nog koek en ei is, afspraken op papier te zetten. Afspraken over bescherming van het privévermogen en het voortzetten van de onderneming na de scheiding en bij overlijden.Het opmaken van huwelijkse voorwaarden kan discussies bij scheiding voorkomen.

Huwelijkse voorwaarden vragen, net als een businessplan, om regelmatig onderhoud. Check daarom, bij veranderingen, of de afspraken nog passend zijn bij de huidige situatie en wensen. Zo weten jullie waar jullie aan toe zijn, mocht de toekomst anders lopen dan verwacht.

Geplaatst op dinsdag 6 april 2021.

Over Onderscheidend Scheiden

Dit bericht is geschreven door Onderscheidend Scheiden. Het bedrijf valt onder mediation uit Emmen. Trefwoorden van Onderscheidend Scheiden uit Emmen : echtscheidingsadviseur, advies bij scheiden, financieel echtscheidingsadviseur, scheidingsdeskundige, ontbinding samenlevingscontract, echtscheidingsconvenant opstellen, ouderschapsplan opstellen, advies bij alimentatie, advies bij scheiding, hulp bij scheiding,.

Lees meer over Onderscheidend Scheiden.