Dalen is een nieuw concept rijker: Bellyprint

Jonge moeder Nazca opent vestiging bellyprint in Dale

Dalen is een nieuw concept rijker: Bellyprint

Het succes van de 3D-kunstwerken van zwangere vrouwen blijft groeien. Sinds december is er ook een vestiging geopend in het Drentse Dalen.

Zelf te laat, maar wél geïnspireerd

Jonge moeder Nazca, woonachtig in Dalen (Drenthe) met man en zoon, is na de geboorte van haar zoontje gestart met de Bellyprint-opleiding, heeft deze inmiddels succesvol afge-rond en is nu de trotse eigenaar van haar eigen praktijk aan huis. Zwangere vrouwen kunnen op afspraak bij haar terecht om met een speciale 3D-camera foto’s van hun bovenlichaam te laten maken, waarna het kunstwerk met een 3D-printer wordt vervaardigd. Nazca’s eigen afspraak voor een bellyprint kon helaas niet doorgaan: haar zoontje besloot een dag ervoor al ter wereld te komen. Dit doet gelukkig niets af aan het enthousiasme waarmee zij nu toe-komstige moeders begeleidt bij het vastleggen van hun buik.

Blijvende herinnering aan zwangerschap in huis

De periode dat een vrouw zwanger is, is meestal een mooie en bijzondere tijd. De buik waarin het kindje groeit, staat symbool voor liefde, verwachting en toekomst. Maar na de geboorte van de baby is deze buik alleen nog maar een herinnering. Hoe mooi is het om de zwangere buik vast te leggen in een blijvend kunstwerk voor in huis, zodat de (aanstaande) moeders en vaders een tastbaar aandenken aan deze speciale periode in hun leven hebben?

De vestiging in Drenthe is op afspraak te bezoeken. Nazca is te bereiken op werkdagen van 10.00-17.00 via 06-39798700 of nazca.bellyprint@gmail.com. Locatie: De Loo 7 in Dalen. Meer informatie over het concept van Bellyprint? Kijk dan op www.bellyprint.nl.

Geplaatst op vrijdag 17 december 2021.

Over Bellyprint Drenthe

Dit bericht is geschreven door Bellyprint Drenthe. Het bedrijf valt onder kunstenaar uit Emmen. Trefwoorden van Bellyprint Drenthe uit Dalen : Tastbare herinnering, bellyprint, bellyprinted, zwangerschap vastleggen, zwanger zijn beeld, zwanger zijn kunstwerk, 3d kunstwerk, Kerstcadeau, kraamkado, zwangerschapsaankondiging, in verwachting, mama inspiratie, .

Lees meer over Bellyprint Drenthe.