Een bedrijf starten zonder dat je weet wat je doet?

Gefeliciteerd! Je bent je eigen bedrijf begonnen. Je stuurt facturen en verzamelt bonnen en dan....?

Een bedrijf starten zonder dat je weet wat je doet?

Het is simpel om een eigen bedrijf te starten. Even langs de Kamer van Koophandel en klaar. En facturen versturen is ook niet moeilijk. De koopt wat in, en vervolgens moet je een aangifte Inkomstenbelasting doen. Met verwerking van de bedrijfsresultaten.

Je streept wat heen en weer en komt er dan achter dat een balans niet hetzelfde is als een resultatenrekening. Hoe zit het, wat moet je doen, wat moet je bijhouden?

Kortom: Hoe ga je slim van start en wat is noodzakelijk. Hoe bespaar je kosten en waarom vooral kiezen voor ABC Administratie in plaats van een accountantskantoor?

Het antwoord: Wij denken met je mee, helpen met inrichten van de administratie, kiezen de oplossing die bij jou past voor een betaalbare prijs. EN we geven tips om slimmer te werken, slimmer te adverteren, slimmer om te gaan met kosten. En je kiest zelf of je alles uit handen geeft of zelf aan de slag gaat en wij met je mee kijken.

Je hoeft het wiel niet nogmaals uit te vinden!

Geplaatst op zondag 20 oktober 2019.

Over ABC Administratie Emmen

Dit bericht is geschreven door ABC Administratie Emmen. Het bedrijf valt onder administratiekantoor uit Emmen. Trefwoorden van ABC Administratie Emmen uit Sleen : administratie kantoor, online boekhouden, administratie eigen bedrijf, hulp in de administratie, advies administratie, coaching administratie, advies financiƫle administratie, advies eigen bedrijf,.

Lees meer over ABC Administratie Emmen.