JaarCirkel Persoonlijke Ontwikkeling

Vindt via deze jaarcirkel antwoorden op levensvragen als: Wie ben ik? Waarom doe ik wat ik doe? En krijg vat op je eigen gedachtenpatronen.

JaarCirkel Persoonlijke Ontwikkeling

Wil je dichter bij je Pure Zijn komen? Aan het licht brengen wat jou daarvoor in de weg staat? En hiermee intensief aan de slag gaan? Heb je het gevoel dat het net niet lukt om je geluk te vinden, om in je kracht te gaan staan en je daar happy in te voelen.

De JaarCirkel Persoonlijke Ontwikkeling biedt jou de mogelijkheid aan, om grote opruiming in jouw systeem te houden en een betere versie van jezelf te creëren. Om een beter zelfbeeld te krijgen, in je kracht te gaan staan en je bewuster te worden van wie je bent, en waarom je hier bent.

1x per maand komen we samen, en gaan we op onderzoek uit, naar dat wat jou blij en gelukkig maakt, zodat je dit kunt gaan uitwerken en versterken. Om in contact te zijn met je ziel en je lichaam. En te ontdekken wie jij werkelijk bent in je diepste Zijn.

Maar ook wat jou blokkeert. Dit kunnen bv trauma's zijn, hechtings-problematiek, opvoeding, aangeleerd gedrag, regeltjes, innerlijk kind stukken of familie-karma. Blokkades kunnen zich uiten in lichamelijke klachten, vermoeidheid, laag zelfbeeld, zwaarte ervaren, depressie, verslaving, problematiek op allerlei fronten, gedrag wat je maar niet kunt veranderen, in hetzelfde cirkeltje blijven hangen etc. Hier gaan we intensief mee aan de slag, om zichtbaar te krijgen wat jou belemmerd en het vervolgens op te ruimen en te transformeren. Zodat je jouw gedrag en je leven onder controle krijgt en hier sturing aan kunt geven.

Hoe? Door middel van meditatie, familie-opstellingen, krachtdieren, archetypes, chakra’s, je potentieel, deelrondes en allerlei oefeningen maken we helder waar de schoen wringt en wat jouw verlangens zijn. En misschien kun je zo al een lijstje maken, wat je graag zou willen transformeren.

Vervolgens gaan we aan de slag om dit te verhelderen in diepere lagen, te transformeren, overtuigingen aan te passen op celniveau en los te laten wat je niet meer dient.

Je hebt vervolgens een maand de tijd, om te integreren, te verwerken en op te schonen. Zo kun je het bijhouden en loop je jezelf niet zo snel voorbij. Belangrijk in dit proces is namelijk rust en balans vinden.

Samen. Hoe fijn is het om maandelijks dezelfde groep mensen te ontmoeten, je veilig te voelen en met elkaar aan het werk te gaan. Om te kunnen vertellen wat je ervaart, om troost te vinden en je groei te delen. Samen is zoveel makkelijker dan alleen.

Geef jezelf de beste versie van jezelf cadeau!

Praktisch:

Groepsgrootte maximaal 8 personen.

Data: Om de 4 weken op woensdagavond: 22 september, 20 oktober, 17 november, 15 december, 19 januari, 16 februari, 16 maart, 13 april, 11 mei, 1 juni, 29 juni, 27 juli. (de laatste dag zal in overleg ivm vakanties bepaald worden.)

Tijd: 19:00 – 21:30 uur

Waar: KrachtCirkel SchoonOord, Slenerweg 83-07 7848 AG Schoonoord.

Investering: € 275,00

Geplaatst op donderdag 3 juni 2021.

Over Cha'kwaini KrachtCirkel Schoonoord

Dit bericht is geschreven door Cha'kwaini KrachtCirkel Schoonoord. Het bedrijf valt onder therapeut uit Emmen. Trefwoorden van Cha'kwaini KrachtCirkel Schoonoord uit Schoonoord : Medium therapeut, Trance Healing therapeut, paranormaal, spirituele groei, spirituele kennis, spiritualiteit laten bloeien, healing cirkels, meditatie cirkels, mediumschap.

Lees meer over Cha'kwaini KrachtCirkel Schoonoord.