Nieuws van Hansman Foto en Beeldwerk

Zoek je naar nieuwe inspiratie voor je fotografie? Of laat je het fotograferen liever aan de fotograaf over? Lees er alles over in de nieuwe nieuwsbrief van Hansman Foto en Beeldwerk.

Nieuws van Hansman Foto en Beeldwerk

Nieuw programma fotografieworkshops De omstandigheden zijn prachtig om buiten foto's te maken. Wil je jezelf verbeteren als fotograaf? - Lees dan de tips in de nieuwsbrief. - Of volg een workshop. Alle thema's en nieuwe data zijn bekend. Groeikorting Als je liever niet zelf de foto's maakt, kijk dan eens naar het fotoabonnement en de pakketten. Profiteer van de korting die met je (kinderen) meegroeit. De korting geldt ook met terugwerkende kracht. http://mailchi.mp/39…/hansmanfotoenbeeldwerknieuwsnajaar2017

Geplaatst op woensdag 30 augustus 2017.

Over Hansman Foto en Beeldwerk

Dit bericht is geschreven door Hansman Foto en Beeldwerk. Het bedrijf valt onder fotograaf uit Emmen. Trefwoorden van Hansman Foto en Beeldwerk uit Emmen : Fotograaf,Fotografie,Portretten, Foto Reportage, Trouwfotografie, Studiofotografie, Beauty shoot, Huisdier fotografie, Bedrijfsfotografie, workshops fotografie.

Lees meer over Hansman Foto en Beeldwerk.