SPECIALISATIE MASSAGE BIJ FIBROMYALGIE

Fibromyalgie is een reumatische aandoening en geeft verschillende klachten, pijn, stijfheid en vermoeidheid.

SPECIALISATIE MASSAGE BIJ FIBROMYALGIE

Fibromyalgie is een reumatische aandoening en geeft verschillende klachten, pijn, stijfheid en vermoeidheid. De pijn uit zich vooral in de spieren en in het bindweefsel in en rondom de gewrichten.

Er zijn veel verschillende soorten reuma, de meest voorkomende soorten reuma zijn: Artrose, Jicht, Reumatische artritis en Fibromyalgie. Door de pijn en stijfheid in de gewrichten is bewegen vaak moeilijk maar wel belangrijk. Door massage komt er weer een betere doorbloeding, spierfunctie en stofwisseling op gang en het heeft een positieve invloed op vermoeidheid, kracht en slaap waardoor men zich prettiger voelt.

Geplaatst op donderdag 20 juli 2017.

Over Mederi Sportmassage Emmen

Dit bericht is geschreven door Mederi Sportmassage Emmen. Het bedrijf valt onder massage uit Emmen. Trefwoorden van Mederi Sportmassage Emmen uit Emmen : sportmasseur, sportmassage, lymfe taping behandeling, sportverzorger, sportverzorging, medical taping, gediplomeerd sportverzorger, gediplomeerd sportmasseur, afslankmassage, fibromyalgie behandeling, lichaamscorrectie massage, spanningshoofdpijn,.

Lees meer over Mederi Sportmassage Emmen.