Teambuilding

Samen(werken) om te groeien - Teamcoaching met minipaarden.

Teambuilding

Samen(werken) om te groeien - Teamcoaching met minipaarden.

Een ervaring voor jouw en je team om nooit te vergeten. Elkaar beter leren kennen op een andere manier, door gebruik te maken van non-verbale communicatie met de paarden en gerichte opdrachten die je krijgt van de coach. Het gevoel aanspreken. Waar sta jij in het team? Wie ben jij? En wellicht een stapje verder...hoe kijkt de andere collega naar jou? Een serieus business model paardencoaching met een grote dosis zelfreflectie. Zakelijke groei & persoonlijke ontwikkeling gaan hierbij hand in hand.

Verschillende mogelijkheden wat betreft tijdsbestek en randactiviteiten zoals een combinatie met een schilderworkshop, wandelroute etc. Ik werk samen met www.cursusatelier.com voor de invulling van een dag(deel) paardencoaching in combinatie met creatieve workshops.

Een teambuilding is altijd maatwerk waarvoor ik graag een voorstel of offerte uitwerk. Vul hier het aanvraagformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om de wensen te inventariseren.

Geplaatst op dinsdag 27 november 2018.

Over Minipaarden Coaching

Dit bericht is geschreven door Minipaarden Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Emmen. Trefwoorden van Minipaarden Coaching uit Emmen : paardencoach, paarden coaching, coaching met paarden, coaching met minipaarden, minipaarden coaching, paarden coaching sessie, individuele paardencoaching, teambuilding bedrijven, leiderschapstraining, paardencoaching voor kinderen, mini paardencoach, groepscoaching met paarden,.

Lees meer over Minipaarden Coaching.