Offerte voor Klussenbedrijf in Emmen

Op zoek naar een offerte voor klussenbedrijf in de plaats Emmen? Zoek niet verder. Wij vonden 2 bedrijven over klussenbedrijf in Emmen voor u. meer

Prijsopgave voor klussenbedrijf opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Nieuwe windveren op de dakkapel, trespa”

Aangevraagd op zaterdag 1 juni 2019

“Wij zouden het trapgat de hal de kamer en de bijkeuken gesaust willen doen en schilderwerk deuren nieuwevenster banken met ombouw voor verwarming en in de kamer 1 muur met behang er is geen haast bij liefs volgend jaar in januari ”

Aangevraagd op woensdag 31 oktober 2018

“Wij willen graag vanaf het trapgat hal kamer en bijkeuken gesaust hebben in de kamer 1 muur met behang en wat schilderwerk van de deuren in de kamer nieuwe vensterbanken met ombouw voor de verwarming er is geen haast bij het liefst begin volgend jaar Gr C Mulder ”

Aangevraagd op woensdag 31 oktober 2018

“Graag offerte per mail, niet telefonisch. Wij hebben drie punten van reparatie voor ons huis en zijn benieuwd of u deze voor ons (bij voorkeur nog voor de winter) wilt en kunt repareren: - vervanging van een slaapkamerraam op de 1e verdieping voorzijde - vervanging van houten boei voorzijde voordeur - reparatie raamkozijn naast de voordeur ivm houtrot Wij horen heel graag van u! Met vriendelijke groet, D.J. Overbeek”

Aangevraagd op woensdag 24 oktober 2018

“Draagbalk plaatsen tussen kamer en keuken. Muur moet verwijderd worden stroom water word vn tevoren verwijderd schoonebeek”

Aangevraagd op dinsdag 30 januari 2018

“We wonen in een grote veenkoloniale woonboerderij en een stuk van het plat dak is stuk en er moeten dakpannen goedgelegd worden. Verder liggen er stenen los bovenaan de nok en willen wij in slaapkamers de vaste ramen vervangen door openslaande ramen.”

Aangevraagd op donderdag 26 oktober 2017

“We willen de keuken verbouwen. Elektra verplaatsen, waterleiding veranderen, koof voor de keuken bouwen, muurtje oprichten voor tussen de kamer en een kozijn plaatsen, Ook moet er gestuct worden. Opdracht half oktober uit te voeren.”

Aangevraagd op woensdag 23 augustus 2017

“na waterschade vervangen van gips platen door agnes plaatplafond in berging ,14,7 m In plafond aanwezig centraal doos en ontluchting”

Aangevraagd op woensdag 30 maart 2016

“We willen zowel het plafond als de muren in onze garage laten witten/spakken. Onze garage is een enkele garage en heeft normale afmetingen. Electrische garagedeur en 1 deur naar de bijkeuken en 1 deur naar buiten.”

Aangevraagd op maandag 21 maart 2016

“stucen en tegelen van badkamer . ca. 28 vierk m wand tegelen en ca. 6 vierk.m vloer tegelen voegen en afwwerken”

Aangevraagd op zaterdag 12 maart 2016

“Vervanging van WC in badkamer. Zo mogelijk in maart of april.”

Aangevraagd op dinsdag 1 maart 2016

“Het renoveren van een badkamer: het strippen van de huidige badkamer. Aanleggen van riool en waterleiding, stukadoren, betegelen en monteren van de badkamer meubelen. Aanvang klus zo spoedig mogelijk.”

Aangevraagd op dinsdag 25 augustus 2015

“Reperatie houten schuurtje,onderste planken zijn verrot. M.v.g.a Adema.”

Aangevraagd op dinsdag 2 juni 2015

Aangesloten bedrijven

  • HaPe klus-en montagebedrijf

    HaPe klus-en montagebedrijf; professionele klussen op maat.. Trefwoorden van HaPe klus-en montagebedrijf : klussenbedrijf, professionele klussen, professionele klusser, klusbedrijf inhuren, monteren kasten, deuren afhangen, kozijnen repareren Hoogeveen, schuifpui plaatsen Hoogeveen, kastenwand op maat Hoogeveen, scheidingswanden plaatsen Hoogeveen, blokhutten Hoogeveen, tuinhuisje plaatsen Hoogeveen, prieel plaatsen Hoogeveen, tuinoverkapping plaatsen Hoogeveen, traprenovatie Hoogeveen, steigerhouten tuinmeubel Hoogeveen, tuinmeubel op maat Hoogeveen, .

    tel. 06-40108033, Meteorenlaan 62, 7904CD in Hoogeveen

    Meer over HaPe klus-en montagebedrijf contact website