Offerte voor Recreatie in Emmen

Wilt u een offerte opvragen voor recreatie in de regio Emmen? Wij vonden 2 bedrijven voor een offerte over recreatie in Emmen voor u. meer

Prijsopgave voor recreatie opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor de whipe-out baan bij het sportlandgoed in zwartemeer. Ik ben van de albert heijn in nieuw amsterdam en wil misschien het personeelsfeest bij jullie organiseren met een groep van ongeveer 60 personen. Mvg metijn kuiper ”

Aangevraagd op vrijdag 12 januari 2018

“Geachte heer, mevrouw, Op zaterdag 26 augustus willen wij als Dames 2 van MHC Emmen een leuke activiteit organiseren. Is het mogelijk om met ongeveer 10 personen een whipe-out op jullie terrein in Zwartemeer te doen? Wat zouden de kosten ongeveer zijn en hoe lang duurt het ongeveer? Ik hoor graag van u. Bedankt alvast! Met vriendelijke groeten, Inge Jooren”

Aangevraagd op zaterdag 12 augustus 2017

Aangesloten bedrijven

 • Sportlandgoed

  Sportlandgoed: Arrangementen met paintball, survival, buggy rijden, overnachten en heerlijk eten!. Trefwoorden van Sportlandgoed : recreatie, zalen accomodatie, paintball velden, bubble voetbal, golf, par 3 baan, kleiduif schieten, outdoor paintball, highland games, paintball arrangement, survival arrangement, buggy rijden, overnachting arrangement, overnachting en diner, steakhouse.

  tel. 0591-314654, Verlengde van Echtenskanaal Noordzijde 2, 7894EA in Zwartemeer

  Meer over Sportlandgoed contact website

 • Het Amerveld

  De plek waar u tot rust komt!. Trefwoorden van Het Amerveld : recreatie, Boerenbistro, Schoolreisjes, Vergaderarrangementen, Boerderijgolf, boerderijcamping, Kinderfeestjes, arrangementen, eten en drinken.

  tel. 0592-389274, Amen 61, 9446 PB in Amen

  Meer over Het Amerveld contact website