Offerte voor Tekenbureau in Emmen

Bij de volgende bedrijven kunt u een offerte opvragen. U zoekt op tekenbureau in Emmen. Wij vonden 1 bedrijven voor een offerte over tekenbureau in Emmen voor u. meer

Prijsopgave voor tekenbureau opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Graag willen wij van u een offerte om een welstandstekening te maken voor uw nieuw te bouwen vrijstaande woning met aanhorigheden aan het Zuideind 23, 7812 NH, Emmen inclusief het benodigde tekenwerk wat nodig is voor de welstandaanvraag en de teksten voor de welstandsaanvraag. Schetsontwerp ? Vervaardigen schetsontwerp ? Overleg over het ontwerp Voorlopig Ontwerp ? Vaststellen stedenbouwkundige kaders en benodigde vergunningen ? Advies ontwerpkeuzen ? Omzetten gekozen schetsontwerp naar voorlopig ontwerp ? Co√∂rdinatie en overleg met adviseurs constructie en installatie ? Overleg met overheidsinstanties(vooroverleg Welstand) ? Kleur-materiaaladvies gevels Mogelijk vervolg na welstandsgoedkeuring:”

Aangevraagd op zondag 10 december 2017

Aangesloten bedrijven