In de spotlight: Succes Plan, een bijzonder administratiekantoor!

Succes Plan: Administratie voor ZZP & MKB. Speciaal voor starters!

Succes Plan is een bijzonder administratiekantoor. Het adres voor starters en een ieder die een nieuwe stap wil maken en voor diegene die kiezen voor een gelukkig leven. De drijvende kracht achter Succes Plan is Irene Mulder.

Irene verstaat de kunst om je te helpen bij moeilijke vragen, te helpen met het maken van keuzes en je inzicht te geven in de vraag hoe je ervoor staat en hoe dit beter kan. Voor (startende) bedrijven maar ook voor privé. Een persoonlijke benadering is de werkwijze waarop Irene helpt.

Zoek je hulp met de administratie, aanvraag financiering(en), meer grip op geldzaken, een betere kijk op inkomsten en uitgaven, het vinden van een nieuwe baan, het omzetten van ideeën in de praktijk, kortom te veel om op te noemen? Irene denkt met je mee, geeft overzicht, zoekt oplossingen en weet welke volgende stap(pen) je kunt zetten.

Nieuw is de workshop: Een Gelukkig Leven in 3 stappen. Maak een afspraak op het tijdstip dat bij jou past.

Sta je soms voor een dichte deur? Irene zegt daarom: “Ga in gesprek met mij. Er is zoveel mogelijk!”

Over Succes Plan

Dit bericht is geschreven door Succes Plan. Het bedrijf valt onder administratiekantoor uit Emmen. Trefwoorden van Succes Plan uit Sleen : administratie uitbesteden, administratiehulp, boekhouding uitbesteden, administratie zzp, administratie mkb, workshop administratie, zelf administratie bijhouden, administratiekantoor, hulp voor starters.

Lees meer over Succes Plan.